PKN
Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren NO
 
Schrijfacties Amnesty International Schrijfacties Amnesty InternationalCollege van Diakenen

Schrijfacties Amnesty International

In de zomertijd gaan velen meestal op vakantie en worden er daardoor geen schrijfacties van Amnesty International gehouden.
Hoe wrang het ook is. Gevangenen hebben nooit vakantie of wat voor ontspanning ook. Zij hebben o.a. doorlopend te maken met bedreiging en verveling.
Dit jaar is besloten de schrijfacties deze zomertijd door te laten gaan daar organisatoren van en deelnemers aan de schrijfacties veel thuisblijven vanwege het coronavirus.
Via de Nieuwsbrieven worden de Amnesty-brieven aangeboden. U kunt deze brieven na uitprinten zelf overschrijven en versturen.
Wilt u zelf een schrijfabonnement? Dan kunt u zich opgeven bij de Heer Cees Noordzij, emailadres: ceesnoordzij@hotmail.com. Hij zal u de brieven graag toesturen.
Voorlopig liggen er in de kerk geen Amnesty-brieven ter ondertekening. Dit om besmetting met het coronavirus te voorkomen.
Hopelijk blijft u schrijven. Een uurtje van uw tijd kan veel betekenen. Als autoriteiten veel brieven krijgen kan het lot van gevangenen worden verbeterd of vrijlating mogelijk worden.
Aandacht voor en bekendheid van gevangenen is van levensbelang.

 
 
Ghana Ghana
lees meer »
 
ghana ghana
lees meer »
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 09-05-2021 om 10.00 uur
Vanaf 9 mei 2021 kunt u de kerkdienst weer bijwonen met max. 30 personen.
Aanmelden is verplicht en u kunt een plaats reserveren voor deze dienst door te bellen naar de fam. J. Burgers (0313-416504). Aanmelding kan elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur en bij voorkeur uiterlijk tot 18:00 uur op de zaterdag voor de dienst. Reserveringen kunnen ook worden gedaan door het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail (jcenhburgers@ziggo.nl). Wanneer u belt krijgt u direct te horen of er plaats is of niet.
meer details

 
Petruskerk in coronaopstelling

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.