Sirkelslag 2020 Sirkelslag 2020

Ha die jeugdleden tussen de 12 – 16 jaar
Het is alweer januari 2020 en de Kerstvakantie is voorbij dus .....

…….is het weer tijd voor  Sirkelslag Young ..... Taaa Daaa!!!

Vrijdagavond 7 februari 2020 gaat het gebeuren

Het thema is: “Kom in beweging”

Het thema van Sirkelslag YOUNG 2020 is dus 'kom in beweging’ en het gaat over het verhaal van Jona.
Jullie maken tijdens de avond hetzelfde mee als Jona. Het verhaal begint in het donker in de vis.

Door flashbacks begrijpen we hoe Jona er terecht is gekomen. Hoe dit verder gaat .....?
Geef je gewoon op en dan ervaar je dit vanzelf.

We organiseren dit in de Kerkhorst in Spankeren en spelen het sidderende spel samen met de jeugd van de Ontmoetingskerk.
Het gaat een spannende en actieve avond worden waarin we niet alleen tegen duizenden andere jeugdigen spelen maar ook tegen de klok!
Wil je kijken hoeveel en welke teams er allemaal meedoen of meer informatie, kijk dan snel op http://www.sirkelslag.nl/young
Heb je er al zin in? Meld je dan uiterlijk woensdag 29 januari  aan op mijn emailadres .
Als je niet meedoet geef dat dan ook even door, dan weet ik in ieder geval op hoeveel personen ik kan rekenen.
Zodra er meer bekend wordt over de avond laat ik jullie dit weten!
En mocht je verder nog iets willen weten dan kun je me altijd mailen of even bellen op telefoonnummer: 0313-427381.

Alvast veel plezier en succes gewenst!  Groetjes,  Casper Eikelenboom

Geen dienst ivm coronavirus
datum en tijdstip 05-04-2020 om 10.00 uur

Wij denken aan allen die slachtoffer zijn geworden van het coronavirus