Sirkelslag 2019 Sirkelslag 2019

Ha die dappere kinderen tussen 8 en 12 jaar!

Vrijdagavond 15 november 2019 is het weer zover.....

Dan zal er weer worden gestreden om één van de
drie SIRKELSLAG KIDS bekers.

Het thema dit jaar is;

Geef Licht

Dit jaar wordt het georganiseerd door de kinder- en jeugdraad van de Ontmoetingskerk en het wordt ook daar gespeeld samen met de kinderen van de Ontmoetingskerk.

Hoe gaan we dat doen?
Op vrijdag 15 november om precies 19.30 uur zal de strijd om de beker losbarsten in de Ontmoetingskerk in Dieren.

Wat houdt het spel ook alweer in?

SIRKELSLAG KIDS is een interactief spel dat je speelt met je eigen groep kinderen van de kerk in je eigen jeugdhonk of kerkgebouw. Het spel wordt in heel Nederland door duizenden kinderen tegelijkertijd gespeeld. Het draait om een speciaal thema en bestaat uit een aantal afzonderlijke spelopdrachten en is bedoeld voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 (ongeveer 8 tot en met 12 jaar) van het basisonderwijs. De opdrachten moeten in maximaal anderhalf uur worden uitgevoerd. Kennis, behendigheid en creativiteit kun je die avond daarbij niet missen. JOP Sirkelslag is een avond lang spanning en plezier waar je met elkaar de opdrachten uitvoert waar ook soms dingen over het geloof en de bijbel langskomen. Dit jaar gaat het bijvoorbeeld over Daniël.

Alle groepen die meedoen maken kans op een plaats in de finale. In deze finale zullen de drie beste groepen van elke regio (wij horen bij regio Zuidoost: Gelderland, Limburg en Noord-Brabant) met elkaar gaan strijden op dezelfde locatie in hun regio. Maar zover is het nog niet!

Ik nodig jullie hierbij dan ook van harte uit om mee te doen aan dit spel op vrijdag 15 november. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 personen. Als er genoeg aanmeldingen binnenkomen dan kunnen er misschien wel meerdere teams worden gevormd. Heb je er al zin in?
Als je het leuk vindt mag je één vriendje of vriendinnetje meenemen. Deze moet eveneens tussen de 8 en 12 jaar zijn en geef direct bij de aanmelding zijn of haar naam, leeftijd en email adres door.
Wanneer kunnen jullie je opgeven?
Je kunt je nu direct al bij mij opgeven maar doe dit in ieder geval uiterlijk vrijdag 1 november. Stuur daarvoor een mailtje naar mijn emailadres en dan ben je erbij.

Alvast bedankt voor je aanmelding!

Zo gauw ik meer informatie over de spelavond heb laat ik of de jeugdraad van de Ontmoetingskerk jullie dit weten.
Mochten jullie (of jullie ouders) nog vragen hebben dan kun je me altijd even bellen op 0313-427381 of mailen.

Wil je nu al meer weten kijk dan snel op www.sirkelslag.nl/kids.

Hartelijke groetjes,

Casper Eikelenboom