PKN
Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren NO
 
Kerkenmarkt 2018 Kerkenmarkt 2018

Kerkenmarkt 2018 groot succes!  
Bruto-opbrengst ruim € 9.000,=
Zaterdag 22 september was het zover. Rondom de Petruskerk en kerkcentrum “De Kerkhorst” werd de tweejaarlijkse Kerkenmarkt gehouden. 100 vrijwilligers stonden klaar om het kooplustige publiek te ontvangen. Het herfstige zonnetje scheen, het was droog, dat droeg zeker bij tot het bezoeken en lekker rondsnuffelen op de markt voor koopjes.
Het Rad van Avontuur had vele leuke prijzen, beschikbaar gesteld door de plaatselijke winkeliers en bedrijven. Er was een groot aanbod van goederen op de vele kramen en het Waterlooplein, de verzamelnaam voor huishoudelijke grote spullen, tuingereedschappen en buitenspullen. Er werd overal goed verkocht.
Een gezellig terras nodigde uit voor consumptie van koffie/thee met zelfgemaakte wafels, taart, cake, koek of snack. Dit alles omlijst met gezellige muziek van (lokale) muziekvereniging Wilhelmina en de bands Bluessum en Funcked Up.
In de loop van de middag pakten donkere wolken zich samen boven Spankeren. Weldra begon het langdurig te regenen. Hierdoor werd de Kerkenmarkt eerder beëindigd daar het publiek snel vertrok.
Ondanks deze tegenvaller kijken we terug op een geslaagde Kerkenmarkt. Zeker door de inzet van alle vrijwilligers en hun enthousiasme is de onderlinge band verstevigd. Daar komt bij dat menig een zijn of haar talenten kon uit leven. Dat is mooi om te zien en stemt dankbaar.
 
Kerkenmarkt 2016 Kerkenmarkt 2016
Succesvolle Kerkenmarkt 2016 in Spankeren

In precies 6 uur heeft de Kerkenmarkt te Spankeren ruim € 8.400,-- opgebracht. Commissievoorzitter Fred Haandrikman maakte dit afgelopen zaterdag bekend na afloop van de markt. Om 10.00 uur ging de markt van start en de verkoop ging heel vlot.
De gebruikte spullen vlogen soms letterlijk de kraam uit want de particulier kom hier zijn of haar slag slaan.
Het perfecte marktweer zorgde voor een goedgevuld terras waar de zelfgemaakte cake, koek en koffie wegvloog.De band Local Heroes, Popkoor Dieren en Muziekvereniging Wilhelmina zorgden voor een gezellige stemming. Na afloop nog even een zakje oliebollen mee als afsluiting van een perfecte dag voor zowel  de bezoekers als de medewerkers. 

De ruim 100 medewerkers zorgden na afloop dat binnen twee uur de straat, de Petruskerk en de Kerkhorst weer opgeruimd werd.
In 2018 is er weer een Kerkenmarkt maar, aldus een van de vrijwilligers;
  “Eerst effe uutrusten. Tis mooi  ewest vant joar”


Voor meer informatie over de Kerkenmarkt kunt u contact opnemen met Fred Haandrikman, tel. (0313) 42 22 23 of via email kerkenmarkt.spankeren@upcmail.nl
Kijk ook op internet: http://spankeren.protestantsekerk.net en Facebook: KERKENMARKT SPANKEREN.
 
 
kerkenmarkt 2014

kerkenmarkt 2014
De Kerkenmarkt 2014 was weer een fantastisch succes!
 
 
lees meer »
 
Kerkenmarkt Kerkenmarkt

 

KERKENMARKT 2012

22 SEPTEMBER

Deze mensen maakten samen van de kerkenmarkt een groot succes. 

lees meer »
 
kerkenmarkt kerkenmarkt

 

EEN FOTO IMPRESSIE VAN DE KERKENMARKT 2012

lees meer »
 
 

Kerkdienst Laag-Soeren; Ontmoetingskerk Dieren
datum en tijdstip 10-12-2023 om 10.00 uur Ontmoetingskerk Dieren; 10.00 uur Laag-Soeren
meer details

 
Interieur Petruskerk Spankeren

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.