Messy Church Messy Church

MESSY CHURCH DIEREN E.O. (drie reacties)

In de school Boomgaard-Noord waren op een zondagmiddag (12-1-20) opeens veel kinderen te horen en te zien: ik was erbij toen zij en hun familie (zowel ouders als grootouders) de scheppingsdagen via proefjes en activiteiten ontdekten en ervaarden. Ik was erbij toen vele ogen gericht waren op de zeven tegeltjes waarmee het scheppingsverhaal opnieuw werd verteld. Ik was erbij tijdens het zingen met combo. Ik was erbij toen we onze duimen hoog hielden omdat God zoveel moois heeft geschapen. Ik was erbij toen de kinderen de zegen van de grote mensen kregen. Ik was erbij toen iedereen gezellig napraatte tijdens een kop soep en een broodje. En ook ik heb genoten en blijf er over praten. Tot ziens op 8 maart.
Ds. Quik

Ja, wat doet een 82-jarige in een "Kliederkerk"?  Dit belangrijke experiment hartelijk verwelkomen en ondersteunen! Nee, modder en viezigheid heb ik niet gezien. Wel veel creativiteit bij vooral jonge mensen, die kleine kinderen, het evangelie van Jezus Christus en de kerk, een warm hart toedragen. Hulde aan allen die dit hebben doordacht en uitgevoerd! En dat in oecumenisch verband. Deze zondagmiddag vraagt eenvoudig om herhaling!

Rients Boiten.

"Mooie Kliederkerk vanmiddag. Zeer gevarieerd qua verwerking van het thema. Mijn kleindochter was enthousiast!"
Wytse Noordhof

Nieuwjaarsontmoeting Nieuwjaarsontmoeting

Sinds enkele jaren is het een goede gewoonte de eerste viering van het jaar te beginnen met goede wensen en te eindigen met een foto-shoot.

Ook dit jaar poseerden we met enthousiasme ondanks de (verkouden) zieken die we in de kring misten. Deze keer zijn alle gezichten in beeld:
We leren van de vorige keren!  Wie weet dat deze week de kerstbomen (ook) uit de kerk verdwijnen kan zo ook nog even nagenieten. Tot slot:
voor u als lezer “heil en zegen”.

datum en tijdstip 02-02-2020 om 10.00 uur
Eindcollecte: Kerk in Actie meer details