Verhuur Petruskerk Spankeren en kerk Laag-Soeren Verhuur Petruskerk Spankeren en kerk Laag-Soeren
Verhuur Petruskerk, Kerkweg 2, Spankeren

Voor informatie en vragen over de verhuur voor kerkelijke en andere activiteiten in de Petruskerk te Spankeren:
Bretta van Middelkoop-Slijkhuis (secretaris Stichting Dorpskerk Spankeren), Overweg 5, 6956 AE Spankeren; tel. (0313) 415356 of per mail: info@stichtingdorpskerkspankeren.nl

Verhuur kerk, Eerbeekseweg 3, Laag-Soeren

Voor verdere informatie en reservering van de kerk in Laag-Soeren, kunt u contact opnemen met mevr. M. Blanksma, Prof. Huetlaan 5a, 6957 AP Laag-Soeren.

datum en tijdstip 09-05-2021 om 10.00 uur
Vanaf 9 mei 2021 kunt u de kerkdienst weer bijwonen met max. 30 personen.
Aanmelden is verplicht en u kunt een plaats reserveren voor deze dienst door te bellen naar de fam. J. Burgers (0313-416504). Aanmelding kan elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur en bij voorkeur uiterlijk tot 18:00 uur op de zaterdag voor de dienst. Reserveringen kunnen ook worden gedaan door het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail (jcenhburgers@ziggo.nl). Wanneer u belt krijgt u direct te horen of er plaats is of niet.