Verhuur Petruskerk Spankeren en kerk Laag-Soeren Verhuur Petruskerk Spankeren en kerk Laag-Soeren
Verhuur Petruskerk, Kerkweg 2, Spankeren

Voor informatie en vragen over de verhuur voor kerkelijke en andere activiteiten in de Petruskerk te Spankeren:
Bretta van Middelkoop-Slijkhuis (secretaris Stichting Dorpskerk Spankeren), Overweg 5, 6956 AE Spankeren; tel. (0313) 415356 of per mail: info@stichtingdorpskerkspankeren.nl

Verhuur kerk, Eerbeekseweg 3, Laag-Soeren

Voor verdere informatie en reservering van de kerk in Laag-Soeren, kunt u contact opnemen met mevr. M. Blanksma, Prof. Huetlaan 5a, 6957 AP Laag-Soeren.

Kerkdienst - zondag van de eenheid
datum en tijdstip 17-01-2021 om 10.00 uur
Zondag van de eenheid
De viering is te volgen via www.kerkdienstgemist.nl (kies dan in Dieren voor de Emmaüskerk). meer details