PKN
Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren NO
 
Gezocht: een inspirerende predikant voor onze nieuwe fusiegemeente aan de Veluwezoom (32 uur)

Gezocht: een inspirerende predikant voor onze nieuwe fusiegemeente aan de Veluwezoom (32 uur)

De Hervormde gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren NO en de Protestantse gemeente Dieren werken al jaren constructief samen als goede buren.
We hebben de intentie om met Pinksteren 2023 te fuseren naar een nieuwe gemeente met een nieuwe naam.
We werken momenteel aan dit proces van ‘Samen..Gaan’ binnen diverse werkgroepen in een plezierige sfeer.Door het samengaan van de gemeenten en het recente vertrek van een predikant ontstaat een vacature voor een predikantsplaats van 32 uur.  

Onze nieuwe gemeente bevindt zich in een prachtige omgeving, omringd door bossen, platteland en de IJssel. Hier heb je de ruimte.  De sfeer van ruimte streven we na in onze gemeente. Er is ruimte om jezelf te zijn, plaats voor twijfel en zoeken. We willen een aantrekkelijke gemeenschap zijn waar iedereen zich thuis kan voelen.

De nieuwe predikant (vacature, 32 uur) werkt in een team samen met een predikant (20 uur) een jongerenpastor en een ouderenpastor (beide 16 uur).

Meer informatie over onze beide gemeenten, het profiel van de nieuwe gemeente en het profiel van de gezochte predikant zijn onderstaand te vinden.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Fred Haandrikman, voorzitter van de beroepingscommissie (tel. 06-21595529). Uw sollicitatiebrief met toelichting kunt u mailen naar beroepingscommissie.pkn.spankeren@ziggo.nl.
De sluitingsdatum is donderdag 11 augustus.
De gesprekken met de kandidaten zullen na de zomervakantie plaatsvinden.

 
terug
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 14-08-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Interieur Petruskerk Spankeren

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.