Samen Gedenken Samen Gedenken

Samen gedenken – “Steek een licht op”

Zondag 31 oktober 2021 van 15.00 uur  – 17.00 uur
in en rond de Petruskerk in Spankeren

De laatste jaren is er meer behoefte om overledenen gezamenlijk te gedenken. Verdriet verbindt, of men gelovig is of niet. En juist in de afgelopen jaren is dat wel heel zichtbaar geworden en is het verlangen van veel mensen naar troost en steun een levensbehoefte geworden. Voor die nabijheid opent de Petruskerk voor iedereen haar deuren.

Er is gelegenheid om in de kerk een kaars aan te steken die meegenomen kan worden naar uw eigen herinneringsplek. Ook kunt u een naam in een gedenkboek schrijven om zo de herinneringen aan uw dierbaren levend te houden.
Tijdens de herdenkingsbijeenkomst zijn er drie zangoptredens onder leiding van Ronald Brons en op de piano begeleid door Ingrid de Vries-van Ingen.
De zangoptredens zijn van 15.10 - 15.25 uur; 15.50 - 16.05 uur en van 16.25 - 16.40 uur.

Dat de kerk voor alle dorpsgenoten een ontmoetingsplek mag zijn!

Interieur Petruskerk Spankeren