PKN
Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren NO
 
Onderscheiding Johan de Schipper Onderscheiding Johan de Schipper

Tijdens de startdienst van het nieuwe kerkelijk jaar op 9 september 2018 in de Boskapel te Laag-Soeren werd zowel afscheid genomen als welkom geheten. Wij namen afscheid van Johan de Schipper als pastoraal medewerker.
Maar zeker zo belangrijk was dat Johan ook had aangegeven te willen stoppen met zijn redactionele- en productie  activiteiten voor ons kerkblad. De eerste uitgave die hij verzorgde was het Kerstnummer van 1995.
Wij als kerkrentmeesters hebben voor bijna 23 jaar dienstbetoon een onderscheiding bij de landelijke organisatie Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer (V.K.B. ) aangevraagd, deze werd toegekend in de vorm een zilveren draaginsigne en een oorkonde. Deze werden op 9 september uitgereikt met een korte waarderende toespraak en bloemen voor de vrouw naast deze belangrijke persoon.
 
Namens de kerkrentmeesters,
C. Verburg
terug
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 09-05-2021 om 10.00 uur
Vanaf 9 mei 2021 kunt u de kerkdienst weer bijwonen met max. 30 personen.
Aanmelden is verplicht en u kunt een plaats reserveren voor deze dienst door te bellen naar de fam. J. Burgers (0313-416504). Aanmelding kan elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur en bij voorkeur uiterlijk tot 18:00 uur op de zaterdag voor de dienst. Reserveringen kunnen ook worden gedaan door het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail (jcenhburgers@ziggo.nl). Wanneer u belt krijgt u direct te horen of er plaats is of niet.
meer details

 
Petruskerk in coronaopstelling

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.