Nieuwjaarsreceptie 2017 Nieuwjaarsreceptie 2017
"Thuiskomen" was het thema van de eerste viering in het nieuwe jaar.
"Thuiskomen" was ook gevoel van alle kerkgangers op 8 januari 2017 in de Petruskerk:
heel wat handen werden geschud en alle goede wensen gingen over en weer!

Met iedereen die onze Facebook volgt en onze website leest delen we nog graag "Heil en zegen".
Voor het Woord (Bijbelse verhalen) en voor de Ontmoeting (menselijke verhalen) bent u welkom in deze kring.

datum en tijdstip 09-05-2021 om 10.00 uur
Vanaf 9 mei 2021 kunt u de kerkdienst weer bijwonen met max. 30 personen.
Aanmelden is verplicht en u kunt een plaats reserveren voor deze dienst door te bellen naar de fam. J. Burgers (0313-416504). Aanmelding kan elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur en bij voorkeur uiterlijk tot 18:00 uur op de zaterdag voor de dienst. Reserveringen kunnen ook worden gedaan door het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail (jcenhburgers@ziggo.nl). Wanneer u belt krijgt u direct te horen of er plaats is of niet.