Stichting Spankeren Samen Stichting Spankeren Samen
Stichting Spankeren Samen staakt activiteiten

SPANKEREN – Voorzitter Lenie Quint van Stichting Spankeren Samen heeft besloten de activiteiten van de stichting te staken en deze op te heffen. De reden is gebrek aan tijd en bestuursleden. Om de toekomst van de duo-elektrische fiets en duo-scootmobiel te verzekeren, heeft voorzitter Lenie Quint daarom contact gezocht met de Stichting Dorpshuis Spankeren

Stichting Dorpshuis Spankeren heeft plannen om, samen met de Gemeente Rheden en Radar Uitvoering Oost, activiteiten te ontwikkelen voor mensen die in een sociaal isolement dreigen te komen. Dit sluit goed aan bij de gedachtegang van Stichting Spankeren Samen. Aangezien hiermee hetzelfde doel wordt nagestreefd, heeft het bestuur van Stichting Spankeren Samen besloten alle middelen en bezittingen, waaronder een duo-fiets Fun to Go en duo-scootmobiel Twin-Cat, over te dragen aan Stichting Dorpshuis Spankeren. In goed overleg tussen beide besturen zijn vrijwilligers benaderd en bereid gevonden de fiets en scootmobiel t te gaan beheren en de uitleen te verzorgen.
Lenie Quint van Stichting Spankeren Samen heeft afgelopen maandag symbolisch de sleutels van de fiets en scootmobiel overhandigd aan voorzitter Berry Eskes van Stichting Dorpshuis Spankeren. De duo-fiets Fun to Go en duo-scootmobiel Twin-Cat zijn vanaf heden te reserveren via Klaas Masselink, tel. 06-51746598 of Kitty de Boer, tel. 06-18027722.

Huren Kerkhorst

"De Kerkhorst" Spankeren
Huren Kerkhorst
Informatie over het huren van
"De Kerkhorst" Spankeren
lees meer ยป

datum en tijdstip 27-09-2020 om 10.00 uur

Lopend Avondmaal

Aanmelden verplicht
U kunt een plaats reserveren voor deze dienst door te bellen naar de fam. J. Burgers (0313-416504). Aanmelding kan elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur en bij voorkeur uiterlijk tot 18:00 uur op de zaterdag voor de dienst. Reserveringen kunnen ook worden gedaan door het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail (jcenhburgers@ziggo.nl). Wanneer u belt krijgt u direct te horen of er plaats is of niet. Tip: wacht niet te lang met bellen om zeker te zijn van een plaats. Weet dat we er alles aan zullen doen om u veilig te laten genieten van deze erediensten.