PKN
Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren NO
 
Stichting Spankeren Samen Stichting Spankeren Samen
Stichting Spankeren Samen staakt activiteiten

SPANKEREN – Voorzitter Lenie Quint van Stichting Spankeren Samen heeft besloten de activiteiten van de stichting te staken en deze op te heffen. De reden is gebrek aan tijd en bestuursleden. Om de toekomst van de duo-elektrische fiets en duo-scootmobiel te verzekeren, heeft voorzitter Lenie Quint daarom contact gezocht met de Stichting Dorpshuis Spankeren

Stichting Dorpshuis Spankeren heeft plannen om, samen met de Gemeente Rheden en Radar Uitvoering Oost, activiteiten te ontwikkelen voor mensen die in een sociaal isolement dreigen te komen. Dit sluit goed aan bij de gedachtegang van Stichting Spankeren Samen. Aangezien hiermee hetzelfde doel wordt nagestreefd, heeft het bestuur van Stichting Spankeren Samen besloten alle middelen en bezittingen, waaronder een duo-fiets Fun to Go en duo-scootmobiel Twin-Cat, over te dragen aan Stichting Dorpshuis Spankeren. In goed overleg tussen beide besturen zijn vrijwilligers benaderd en bereid gevonden de fiets en scootmobiel t te gaan beheren en de uitleen te verzorgen.
Lenie Quint van Stichting Spankeren Samen heeft afgelopen maandag symbolisch de sleutels van de fiets en scootmobiel overhandigd aan voorzitter Berry Eskes van Stichting Dorpshuis Spankeren. De duo-fiets Fun to Go en duo-scootmobiel Twin-Cat zijn vanaf heden te reserveren via Klaas Masselink, tel. 06-51746598 of Kitty de Boer, tel. 06-18027722.

 http://www.stichtingspankerensamen.nl/wpimages/wpef924cb9_05_06.jpg
 
Huren Kerkhorst

"De Kerkhorst" Spankeren
Huren Kerkhorst
Informatie over het huren van
"De Kerkhorst" Spankeren
lees meer ยป
 
 

Geen dienst ivm Coronavirus
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Petruskerk in coronaopstelling

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.