PKN
Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren NO
 
foto's foto's


De restauratie van de bol is weer in een volgende fase gekomen.
Het frame en het houtwerk van de klokkenstoel en de bol is zover klaar dat de bol kon worden overgebracht naar de werkplaats van de koperslagerij in Groessen, om daar van een mooi laagje koper te worden voorzien.
Het is een heel kunstwerk geworden waar heel veel mensuren (met name die van Reon medewerker Anton Ordelman) in zijn gaan zitten en het ziet er heel goed uit, met een prima kwaliteit, voor zover ik dat kan beoordelen.
Ik heb wat foto's gemaakt bij Reon en in de bijlagen heb ik er enkele meegestuurd, zodat jullie een indruk krijgen hoe e.e.a. er nu uit ziet.
 
Wanneer de bol klaar is (ergens in mei verwachten we) dan zal deze z.s.m. op de kerk worden geplaatst.
 
Fred
 
terug
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 09-05-2021 om 10.00 uur
Vanaf 9 mei 2021 kunt u de kerkdienst weer bijwonen met max. 30 personen.
Aanmelden is verplicht en u kunt een plaats reserveren voor deze dienst door te bellen naar de fam. J. Burgers (0313-416504). Aanmelding kan elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur en bij voorkeur uiterlijk tot 18:00 uur op de zaterdag voor de dienst. Reserveringen kunnen ook worden gedaan door het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail (jcenhburgers@ziggo.nl). Wanneer u belt krijgt u direct te horen of er plaats is of niet.
meer details

 
Petruskerk in coronaopstelling

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.