foto's foto's

Op deze eerste advent is niet alleen het heilig avondmaal gevierd, maar is ook afscheid genomen van de heer en mevrouw Westerdijk, die naar Veenendaal vertrokken zijn. Daarnaast is Bea Nijhof bevestigd als nieuwe diaken in onze gemeente.

Clara van Kleef heeft daar een aantal mooie plaatjes van gemaakt.

En aan het eind was er koffie.

datum en tijdstip 09-05-2021 om 10.00 uur
Vanaf 9 mei 2021 kunt u de kerkdienst weer bijwonen met max. 30 personen.
Aanmelden is verplicht en u kunt een plaats reserveren voor deze dienst door te bellen naar de fam. J. Burgers (0313-416504). Aanmelding kan elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur en bij voorkeur uiterlijk tot 18:00 uur op de zaterdag voor de dienst. Reserveringen kunnen ook worden gedaan door het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail (jcenhburgers@ziggo.nl). Wanneer u belt krijgt u direct te horen of er plaats is of niet.