PKN
Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren NO
 
foto's

Onze predikant Ds. Quik-Verweij
foto's

Wim Griffioen onze pelgrim  naar Santiago de Compostella is weer terug in de Lage Landen. In de pinksterdienst zocht hij naar woorden voor zijn ervaringen over de grens. Onvergetelijk was zijn warme ontmoeting met een Ghanees in Spanje terwijl wij juist in de Pinksterdienst ook aandacht voor Tamale (een stad in Ghana) hadden. Toeval bestaat niet: lang leve de Geest!

Pinksteren: we vieren na de pinksterdienst in de tuin van Schreuderhuizen samen met de bewoners en leiding de komst van de Geest.

De opgeblazen ballonnen lieten zien dat lucht belangrijk is. De Geest laat ons opademen en maakt ons mooi net zoals de volle ballonnen! 

 

 

terug
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 09-05-2021 om 10.00 uur
Vanaf 9 mei 2021 kunt u de kerkdienst weer bijwonen met max. 30 personen.
Aanmelden is verplicht en u kunt een plaats reserveren voor deze dienst door te bellen naar de fam. J. Burgers (0313-416504). Aanmelding kan elke dag tussen 9.00 en 18.00 uur en bij voorkeur uiterlijk tot 18:00 uur op de zaterdag voor de dienst. Reserveringen kunnen ook worden gedaan door het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail (jcenhburgers@ziggo.nl). Wanneer u belt krijgt u direct te horen of er plaats is of niet.
meer details

 
Petruskerk in coronaopstelling

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.